Hesap Silme
Aşağıdaki formu doldurarak hesabınızı silme talebinizi bize iletebilirsiniz. Talebiniz 30 gün içinde işleme alınacaktır. 30 gün içinde tekrar giriş yaparsanız silme talebiniz iptal edilir. Hesabınızı silmek ücretli aboneliğinizi iptal etmez. Ücretlendirmenin durması için aboneliğinizi satın aldığınız yerden (App Store, Google Play veya Zotlo Pay) iptal edin.
Hesap silme işleminiz tamamlandıktan sonra, Gizlilik Politikası'nda ifade edilen ve saklanması gereken veriler dışındaki tüm kişisel verileriniz silinecektir